Bliv mere synlig med din virksomhed

Få dit navn på siden

Det er helt gratis at få dit navn på siden, under den valgte branche. Det eneste det kræver, er at du et synligt sted på din side linker tilbage til din branche eller en opgave du udfører. Så nemt er det.

Få en hjemmeside

Hvis du endnu ikke har en online tilstedeværelse i form af en hjemmeside, kan vi sagtens hjælpe. Vi kan lave en simpel og billig side eller noget mere kompleks alt efter behov.

Markedsfør dig med Google

Vi tilbyder hjælp til at opnå flere besøgende via Google, både ved organiske søgeresultater og betalte annoncer. Vi har har valgt at beskæftige os med byggebranchen, for at kunne fokusere på at blive mestre i en niche.

Få dit navn på siden

Bliv fundet under den relevant branche og geografiske placering, ved at få din virksomhed indekseret på vores side. Det er helt gratis, og det eneste vi kræver er et link retur.

Du opnår to fordele, ved at blive indekseret på siden.

  1. Folk kan finde dig, når de leder efter fagfolk på et område.
  2. Backlink med relevant SEO værdi.


Proces

Du tilmelder dig ved at udfylde følgende Google Forms:

  • Du vil blive spurgt om branche, virksomhedsnavn, geografisk område og link til virksomhedens forside.
  • Herefter vil du blive spurgt til hvor på siden, vi kan finde linket tilbage til Byggelink, og til hvilken side der linkes til.
  • Vi vil løbende tjekke op på disse links. Hvis linket er blevet fjernet, vil man miste sin indeksering og kan ikke blive indekseret igen.
  • Virksomheden vil blive indekseret på Byggelink.dk under den valgte branche.

Bliv synlig med en hjemmeside

Hvis du endnu ikke har en hjemmeside, kan vi, alt efter behov, nemt og billigt finde en løsning, så du kan være tilstede på internettet og Google.

Det behøver hverken at være besværligt og tidkrævende at have en hjemmeside. Det kommer alt sammen an på hvor simpel siden kan laves. Vi guider dig igennem, hvad der giver mening i forhold til dine behov.

Skriv til os på kontakt@byggelink.dk og så kan vi tage en snak om din fremtidige hjemmeside.

Vi er Google eksperter indenfor byggebranchen

Vi har valgt at holde os til Google som markedsrøringkanal indenfor byggebranchen, da vi ser en langt højere konvertering, når folk aktivt selv søger efter en service. Dette har gjort at vi har opbygget et meget stort netværk af relevante backlinks indenfor byggebranchen. Samtidig har vi fået en stor viden for, hvad der virker når det kommer til annoncering på Google.

SEO

SEO er kendt af de fleste der beskæftiger sig med markedsføring, men er ofte nedprioriteret når det kommer til store dele af byggebranchen og håndværkerfaget. Det er en skam, da det er en af de markedsføringskanaler, hvor man får mest for sine penge. Problemet er, at det godt kan tage lang tid, og hvis man så kan få kunder nu via annoncering eller vente et halvt til et hel år med SEO, virker det jo som et nemt valg for de fleste. Til gengæld vil SEO blive ved med at give, i modsætning til annoncering, som kun giver dig kunder så længe du bliver ved med at annoncere.

Annoncering

For langt de fleste indenfor byggebranchen, vil det også kunne betale sig at annoncere, da der ofte er tale om en høj pris pr opgave. Ved Google annoncering i modsætning til Facebook, rammer vi stadig folk der aktivt søger efter en service eller en løsning på et problem. Vi hjælper gerne med at kigge nærmere på, om det kan give mening for dig/jer. Skriv til os på kontakt@byggelink.dk og så laver en gratis analyse af potentialet.


Vi mener at den bedste strategi er en kombination af de to, hvor man opbygger et godt langsigtet fundament med SEO, og kan justere ens annoncebudget efter behov.

Scroll to Top